Subota 18.05.2019.
10:00
B. C. - Vesti

O'Salivan veruje u Orlove

Vesti
Dobrodošlica: Predsednik Jugović i trener O'Salivan

O'Salivan će debitovati večeras (18.30) u utakmici 12. kola Druge Premijer lige Novog Južnog Velsa, u kojoj Bonirig dočekuje poslednjeplasirani Kenterburi Benkstaun.

- Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u redove Belih orlova. Prve impresije su odlične. Imao sam veoma dobar i konstruktivan razgovor sa čelnicima kluba, a zatim i sa ekipom. Sve zaista izgleda kako treba i veoma sam zadovoljan onim što sam video u Bonirigu - istakao je O'Salivan, kojem je dobrodošlicu poželeo predsednik Orlova Nikola Jugović.

Nekadašnji fudbaler i trener Central Koust Marinersa imao je priliku da Orlove gleda uživo u sredu uveče u 6. kolu FFA Kupa. Uprkos porazu od Severnih tigrova (4:3), izneo je niz pohvala na račun ekipe i sudeći prema raspoloženju u četvrtak uveče novog zadatka se prihvatio ambiciozno i sa izraženom dozom optimizma.

- Imam velika očekivanja od ove sezone. Video sam jednu grupu igrača na delu u sredu uveče u Kupu. Pored kvaliteta, pokazali su hrabrost i odlučnost na terenu, mada su nesrećno izgubili golom u poslednjim trenucima utakmice. Ali i to je u redu, to je fudbal. Imaću prilike da analiziram ekipu u narednom periodu, već u subotu igramo prvenstvenu utakmicu. Takođe, obavio sam i niz razgovora sa ljudima sa strane koji redovno prate Bonirig i dobio sam mnogo pozitivnih informacija. Kvalitet je očigledno tu, verujem da će brzo doći i rezultati - poručio je novi trener Orlova.

Čekaju pobedu od 6. aprila

Bonirig posle 11 prvenstvenih kola zauzima tek devetu poziciju sa na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dva manje od petoplasiranih Tigrova. Pobeda u večerašnjem meču bila bi od velikog značaja za ekipu i novog trenera, tim pre što Orlovi nisu osetili slast trijumfa još od 6. aprila, kada su savladali Nortern Spirit sa 1:0. Vreme je da uz podršku domaćih navijača konačno upišu tri boda.

2024 © - Vesti online