Petak 17.05.2019.
11:00
Vestionline

Rekordan broj brendova u trci za priznanje "Najbolje iz Srbije"

PKS
 

Glasanje je onlajn preko sajta akcije www.najboljeizsrbije.com.

 
Od 2004. nominovano je oko 2.100, a nagrađeno blizu 340 brendova u glavnim kategorijama. Prateći najsavremenije tržišne trendove i istančani ukus potrošača, akcija je sinonim za uspeh i tržišnu prepoznatljivost. Ove godine kompanije su prijavile čak 70 odsto više brendova nego prošle.

U 14. akciji "Najbolje iz Srbije", nominacije su u 23 kategorije, koje pokrivaju najbolje robne i korporativne brendove, kompanije, manifestacije, proizvode i usluge. Prateći procese digitalizacije domaće privrede, razvoj interneta i onlajn poslovanja, prvi put se bira najbolji brend u onlajn okruženju. Sa ciljem podrške razvoju novih i perspektivnih brendova uvedena je i kategorija "Brendovi u usponu".

Laureati dobijaju plaketu akcije, pravo korišćenja znaka "Najbolje iz Srbije 2019" u promotivnim kampanjama, kao i kontinuiranu promociju.

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene  žirija. U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

2024 © - Vesti online