Petak 17.05.2019.
09:00
B. C.

Ninković opet u timu godine!

twitter.com/sydneyfc
Miloš Ninković, treći put u idealnom timu A lige

Treću godinu zaredom Miloš Ninković se našao u idealnom timu australijske A-lige! Srpski as je izabran među 11 najboljih u sezoni 2018/19. zajedno sa još tri saigrača iz Sidneja, saopštio je ovaj klub.

Iako A-liga još nije zvanično objavila idealni tim za sezonu na izmaku, iz redova finaliste ovogodišnjeg šampionata "procurela" je informacija o četvorici njihovih igrača na listi nagrađenih. Sidnej FC je na svojoj Fejsbuk stranici čestitao Milošu Ninkoviću, Adamu Le Fondru, Rajanu Grantu i Brendonu O'Nilu, koji su se našli u najboljih 11 A-liga u izboru Udruženja profesionalnih fudbalera Australije.

Ninković je prvi put izabran u idealni tim sezone pretprošle godine, dok je u minuloj sezoni svrstan na klupu za rezerve, ali opet među 18 najboljih u prvenstvu.

Pored dve osvojene titule premijera, jedne šampionske krune i jednog Kupa Australije, bivši srpski reprezentativac poneo je i najvredniju individualnu nagradu u australijskom fudbalu.

Ninković je za besprekornu sezonu 2016/17. dobio Medalju Džonija Vorena, kao najbolji fudbaler Australije u šampionatu u kojem je predvodio Sidnej do sva tri domaća trofeja.

Miloš Ninković i Sidnej će ove nedelje imati priliku da uvećaju kolekciju trofeja i vrate titulu prvaka države u svoje vitrine.

Posle nezaboravnih 6:1 protiv Melburn Viktorija, nebeskoplavi će u nedelju 19. maja igrati u velikom finalu A-lige u Pertu protiv domaćeg Glorija.


 
2024 © - Vesti online