Četvrtak 16.05.2019.
13:24 >> 13:27h
Vestionline

AS: Luka Jović sledeće nedelje potpisuje za Real

EPA/WILL OLIVER
Luka Jović, srpski reprezentativac

Zinedin Zidan je bio svestan šta ga čeka kad je u martu prihvatio poziv Florentina Pereza.

Znao je Francuz da je ova sezona već gotova i njegov plan je bio jasan - izgurati ovu sezonu na najbolji mogući način, a onda na leto napraviti totalnu rekonstrukciju.

Međutim, nije ni sanjao da će se ekipa koja je prethodnih godina dominirala Evropom blamirati iz nedelje u nedelju i pritom rušiti sve negativne rekorde u klupskoj istorji.

Odlaskom Ronalda, Real je daleko od nivoa ekipa koja je tri puta uzastopno pokorila Evropu, a Zidan želi ponovo da napravi atomski napad i planovi se kreću u tom smeru.

Kako navodi španski AS, sapunica oko Luke Jovića i transfera u Real je konačno gotova i mladi srpski reprezentativac će u toku sledeće nedelje postati novi igrač kraljevskog kluba.

Ajntraht će od prodaje Jovića zaraditi 60 miliona, a Madriđani imaju zanimljiv plan za narednu sezonu. Jović bi se u prvoj sezoni za mesto u timu borio sa iskusnim Karimom Benzemom, koji će najverovatnije ostati na "Bernabeu" još jednu sezonu.

Eden Azar je navodno već izabrao kuću u Madridu, dok su oko potpisa Luke Jovića ostali još samo detalji.

Engleski i španski mediji takođe pišu da bi iz Londona u Madrida uskoro mogao da stigne i Pjer Emerik Obamejang, najbolji strelac Premijer lige.

2024 © - Vesti online