Sreda 15.05.2019.
17:20 >> 19:30h
Vestionline

Borjan odličan, Odita propustio četiri velike prilike - bez golova u Lučanima

twitter.com/crvenazvezdafk
Uzbudljiva utakmica u Lučanima

Mladost: Rosić - Andrić, Leković, Milošević, Šatara, Pejović, Tumbasević (od 81. Pavlović), Bojić, Radivojević, Jovanović, Bojović (od 46. Odita).

Zvezda: Borjan - Stojković, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben (od 76. Gobeljić), Marin (od 84. Vulić), Ivanić (od 71. Vukanović)  - Pavkov.

- Kraj utakmice!

- 92. minut - Milošević je snažno šutirao, ali je ponovo Borjan bio na visini zadatka i sprečio pobedu domaćih u poslednjim sekundama utakmice.

- 91. minut - Fenomenalni Borjan je odbranio udarac Bojića sa nekih 5 metara udaljenosti.

- 84. minut - Obiora Odita je izblokirao ispucavanje Milana Borjana i onda poslao loptu pored stative, danas definitivno nije njegov dan!

- 84. minut - Poslednja izmena u gostujućem sastavu, umesto odličnog Marina ulazi Vulić.

- 82. minut - Stativa Marka Marina!

Gobeljić je promašio loptu u petercu domaćih... Marin je pogodio stativu a onda Stojković šalje loptu malo pored gola Mladosti...

- 81. minut - Druga izmena i kod domaćih, umesto Tumbasevića ulazi Pavlović.

- 80. minut - Snažan udarac Andrića pod prečku sa ivice kaznenog prostora Borjan je izbacio u korner.

- 76. minut - Druga izmena u Zvezdi, umesto Bena ulazi Gobeljić.

- 71. minut - Prva izmena kod gostiju, umesto Ivanića ulazi Vukanović.

- 70. minut - Ponovo Odita i opet ništa!

Nova velika prilika za bivšeg fudbalera Partizana, ponovo je ostao usamljen u kaznenom prostoru Zvezde, ali je Milunović blokirao njegov pokušaj.

- 69. minut - Ponovo Odita u šansi, šutirao je sa desetak metara ali je poslao loptu pored desne stative gola Zvezde.

- 68. minut - Solo akcija Marka Marina, prošetao se između igrača Mladosti i otišao previše u desno, pokušao je da lobuje golmana Rosića ali bez uspeha.

- 65. minut - Stativa Odite!

Dobar kontranapad Mladosti... Borjan je pokušao da zatvori rupu nastalu ispadanjem odbrambene linije Zvezde, praktično prazan gol je ostao Oditi, ali je on zakucao loptu u stativu. Lopta mu se vratila, ali je iskusni napadač ponovo veoma loše šutirao.

- 62. minut - Gužva u petercu domaćih!

Šut Pavkova je najpre odbranio Rosić, Šatara se okliznuo preko lopte, potom i glavom sa zemlje uspeo da je skloni sa noge Ivanića, Ben je uspeo da je vrati Pavkovu, on je pronašao Ivanića, ali je vezista Zvezde loše reagovao glavom.

- 56. minut - Dobar šut levom nogom sa desne strane Radivojevića ali je Borjan bio na mestu!

- 55. minut - Novi žuti karton za domaće igrače, ovog puta za iskusnog Oditu.

- 51. minut - Žuti karton i za Lazara Jovanovića!

- 46. minut - U svlačionici je ostao Milan Bojović, umesto njega na terenu je Obiora Odita.

- Počelo je drugo poluvreme...

- Poluvreme!

- 45. minut - Marin je ponovo pokušao iz daljine, na Rosićev odbitak je naleteo Pavkov, ali su defanzivci Mladosti uspeli da izblokiraju njegov pokušaj.

- 41. minut - Odličan šut Jovičića iz daljine ali je Rosić imao vremena da reaguje i otkloni opasnost.

- 40. minut -Velika šansa za domaće! Nova akcija Mladosti preko desnog krila, ubacivanje je Tumbasević prebacio do Bojića, ali ofanzivac Mladosti nije uspeo da šutne u okvir gola sa nekih šest - sedam metara.

- 35. minut - Uzbudljivo je bilo u Lučanima u proteklih 10 minuta ali bez ozbiljnijih prilika na obe strane terena!

- 22. minut - Babić dobija prvi žuti karton u redovima gostiju.

- 18. minut - Šansa za Mladost! Bojić je uposlio Radivojevića po levoj strani koji je centrirao, Tumbaseviću je malo zasmetao Bojović ali Borjan sigurno hvata loptu.

- 15. minut - Tumbasević je oštro ušao u duel sa Stojkovićem pa je dobio žuti karton.

- 14. minut - Pavkov je sa desne strane šesnasterca uposlio Rodića koji se se ubacio u centralni deo terena, ali je veoma loše šutirao pa je Rosić mirno pokupio loptu.

- 7. minut - Posle kornera je Ivanić oprobao šut, a već u sledećem napadu je Rosića pokušao da ugrozi Stojković ali bez veće opasnosti po gol Rosića!

- 5. minut - Dobar udarac Marka Marina levom nogom sa dvadesetak metara ali odlična intervencija golmana domaćih, samo korner za crveno-bele!

- Utakmica je počela...

Tim Vladana Milojevića došao je u Lučane sa značajnom prednošću i sa "jednom nogom" u finalu Kupa, jer je u prvoj utakmici u Beogradu pobedio sa 4:1. Ipak, ekipa Nenada Milovanovića će pokušati da se suprostavi šampionu Srbije i da izbori plasman u finale najmasovnijeg takmičenja u Srbiji.

Pobednik ovog dvomeča će igrati protiv boljeg iz večerašnjeg duela Radničkog i Partizana, koji se igra od 20 časova u Nišu (prvi meč 0:1).

Isticali su na stadionu "Rajko Mitić" da im je ovosezonska ambicija "dupla kruna" i danas je pred njima utakmica u kojoj će ih samo veliko iznenađenje sprečiti da se plasiraju u utakmicu za trofej. Lučanci su u prvoj utakmici uspeli da se odupru favoritu, da izjednače na 1:1, ali je potom usledio rutinski trijumf Milojevićevog tima.

Današnji susret u Lučanima sudiće Petar Piper uz pomoć asistenata Nenada Kurčubića i Marka Dimitrijevića.

2024 © - Vesti online