Sreda 15.05.2019.
10:00 >> 10:21h
Promo

Seniori Srbije otpočeli pripreme za Ligu nacija

Promo
Odbojkaši Srbije

Najbolji odbojkaši Srbije okupili su se u utorak u beogradskom hotelu "Kraun Plaza", a treniraće u dvorani "Impuls".

Nikoli Grbiću, prvom treneru seniora Srbije, javila su se 22 odbojkaša. Ostali igrači će se priključiti pripremama po završetku obaveza u klubovima, odnosno u zavisnosti od dogovora sa Nikolom Grbićem. Zoran Gajić, predsednik OSS, pozdravio je seniore i poželeo im još jednu uspešnu reprezentativnu sezonu.

Promo
Grbić i Okolić

Na okupljanju su bili:

TEHNIČARI: Nikola Jovović (ZIRAT BANKAŠI ANKARA, TURSKA), Andrija Vilimanović (ACH LJUBLJANA, SLOVENIJA), Aleksa Batak (MLADI RADNIK, POŽAREVAC) i Vuk Todorović (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

KOREKTORI: Dušan Petković (SORA, ITALIJA), Božidar Vučićević (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD) i Lazar Dodić (CRVENA ZVEZDA).

LIBERA: Neven Majstorović (KRAJOVA, RUMUNIJA), Nikola Peković (PARTIZAN) i Stefan Negić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

BLOKERI: Petar Krsmanović (GAZPROM JUGRA SURGUT, RUSIJA), Aleksandar Okolić (PAOK SOLUN, GRČKA), Nemanja Mašulović (CRVENA ZVEZDA), Stevan Simić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD) i Stefan Kovačević (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

PRIMAČI: Lazar Ćirović (PADOVA, ITALIJA), Milan Katić (BELHATOV, POLJSKA), Miran Kujundžić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), David Mehić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), Pavle Perić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), Luka Tadić (CRVENA ZVEZDA) i Danilo Pavlović (CRVENA ZVEZDA).

Promo
Okupili se odbojkaši Srbije

Muška seniorska reprezentacija Srbije biće domaćin 4. grupe I vikenda od 31. maja do 2. juna selekcijama Francuske, Rusije i Japana u dvorani SPC "Vojvodina" u Novom Sadu. Srbija će u 1. kolu, u petak, 31. maja, igrati protiv Japana od 17.00 časova. U 2. kolu, u subotu, 1. juna, Srbija će igrati protiv Francuske od 19.00 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 2. juna, protiv Rusije od 19.00 časova.

Promo
Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije

U okviru II vikenda (7 – 9. jun), Srbija će gostovati u Kanadi (8. grupa), a rivali će joj, pored domaćina, biti Nemačka i Australija.

III vikend će se odigrati od 14. od 16. juna, a Srbija će igrati u 9. grupi, u Portugaliji, sa domaćinom, Brazilom i Kinom.

U okviru IV vikenda (14. grupa), od 21. do 23. juna, Srbija će igrati u Italiji, a rivali će joj biti i Argentina i Poljska.

Poslednji, V vikend je na programu do 28. do 30. juna, a Srbija će igrati u 19. grupi u Bugarskoj, sa domaćinom, Iranom i SAD.

Finalni turnir će se odigrati 10 - 14. jula u Čikagu, u SAD.

Pored SAD, plasman na Finalni turnir će izboriti 5 najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

2024 © - Vesti online