Utorak 10.08.2010.
09:47
Vestionline

Srebro kao lek, antioksidans i čuvar lepote

Srebro je prirodni antibiotik koji suzbija infekcije, uništava viruse, bakterije, gljivice i parazite. U doba kada se još nije znalo za antibiotike masovna pričešća u crkvama prolazila su bez epidemija jer se vino pilo iz srebrnog putira, što je sprečavalo da se bakterije i virusi prenose među vernicima.


Savremena nano tehnologija omogućila je izradu srebrne pene visoke čistoće (99,99 % Ag) koja povećava površinu i delovanje srebra do 6000 puta. Voda sa srebrnim jonima lakše prodire u pore kože, čisti je i sprečava razvoj bolesti.

Voda sa jonima srebra koja se nalazi u SILVEREX spreju jedno je od čuda nanotehnologije. Zbog svog dejstva na 650 različitih vrsta mikroorganizama efikasno rešava probleme akni i bubuljica, gljivica, alergije, različitih infekcija kože i osipa, površinske rane i ogrebotine, upale desni, loš zadah, herpes, konjuktivitis, neugodan mirisi tela, iritacije posle depilacije i brijanja i nadraženost kože posle upotrebe šminke...

Srebro je i prirodni antioksidans zbog čega oslobađa kožu slobodnih radikala, čime se usporava njeno starenje i pojava bora.

SILVEREX sprej se jednostavno upotrebljava tako što se sprej napuni čistom vodom, sačeka 30 minuta da se joni srebra otope u vodi, a zatim rasprši na željeno mesto na koži. Sprej možete dopunjavati čistom vodom i svakodnevno koristiti u periodu od 18 meseci.
 

2024 © - Vesti online