Ponedeljak 13.05.2019.
10:31
Vestionline

Liverpul tražio pomoć od Zvezde - Milojević: Mislio sam da je šala

MN Press
El Fardu Ben, u duelu sa Milnerom iz Liverpula

Uverila se i Barselona koliko je teško izdržati na Enfildu protiv Liverpula?

- Sve je drugačije uživo nego kad gledate na televiziji, 15 puta drugačije. Neverovatno je kako Robertson „štrika“ pored aut-linije. I Murinjo je rekao da te oči zabole dok to pratiš. Kad vidiš fitnes izveštaj, jasno ti je da nemaš igračku moć da pariraš. Ne zato što su vanzemaljci, nego iz milion aspekta to ne možemo da razvijemo u Srbiji.

Venger, Anćeloti, Klop i Tuhel bili su vaši rivali. Možete da budete ponosni što ste takve stručnjake doveli na Marakanu?

- Čast je da sam vodio ekipu protiv najboljih trenera na svetu, bila je prilika za kompletan stručni štab da uči. Koliko su god veliki, otvoreni su. To je čovek veći, jednostavniji je. Nemate tu vremena za dugu komunikaciju. Velika je stvar da smo igrali protiv njih, a i da smo dobili mejl iz Liverpula sa zahtevom za kompletnu analizu naše utakmice protiv Napolija u Beogradu. Mislio sam da je šala. Nismo mogli da verujemo da takav velikan traži od srpskog kluba analizu, a bili su oduševljeni kako smo to uradili. Imamo, znači, pameti, ne bi trebalo da se stidimo i plašimo. Izgubilo smo ubedljivo od PSŽ-a, ali smo i učili. Svaki poraz neka ide meni na dušu - rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

2024 © - Vesti online