Subota 11.05.2019.
23:35
Telegraf.rs, Vestionline

Komšije Darka Lazića strahuju: Tvrde da pevač i dalje bahato vozi po Brestaču

Z. K. Munja
Darko Lazić

Darko se od teških povreda još nije u potpunosti oporavio, ali to ga ne sprečava da i dalje "luduje" za volanom, bilo na motoru ili u automobilu - tvrde komšije iz njegovog rodnog mesta, gde pevač sada živi sa verenicom Marinom, sa kojom očekuje dete.

- Kad dođe tu na centar, pa kad okreće, pa kad ga ovako izdigne... - ispričao je jedan od Darkovih komšija za "Vesti" Prve televizije.

- Ima neki mali, pa stane na zadnje sedište, pa ga digne - pričao je drugi komšija.

- Vozi onog kvada, uzme i ovu decu, tu se oni pred prodavnicom natovare... Ono se prevrne čim cimnete. Iživljava se, šta ja znam - tvrdi jedan meštanin Brestača za Darka.

- Neki imaju ove velike motore, pa se utkruje s njima, on ima kola, gore otvoreno, ja ne znam kakva su... - izjavio je meštanin, a svi se pitaju da li je Darko ponovo dobio vozačku dozvolu, pošto mu je ista oduzeta pre udesa.

- Ja sam par puta htela da kažem: "Stani, vidiš da guram dete". Mladost, ludost, šta je - ne znam - rekla je jedna gospođa u "Vestima" TV Prve.

- Kad imaš malo viška para i dođeš u situaciju da malo više poletiš. Ali dobar je, dobar - zaključio je još jedan Darkov komšija.

Mnogi meštani kažu da je adrenalin jači od Darka, pa pravdaju njegovo bahato ponašanje i posle teškog udesa koji mu se dogodio 23. oktobra 2018. godine.

2024 © - Vesti online