Petak 10.05.2019.
22:24
Vestionline

Milena Ćeranić ukrala srce ovom fudbaleru (FOTO)

instagram/ceranicmilena
Milena Ćeranić

Pevačica je očigledno rešena da se uda za sportistu jer je Goran treći igrač po redu koji ima profesionalni ugovor, a sa kojim je Ćeranićeva uplovila u vezu. Nakon neuspele dugogodišnje veze sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem i unukom Šabana Šaulića, Lukom Adžićem, na red je došao i prvotimac Zvezde sa kojim je Milena nešto više od mesec dana u ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Goran Čaušić. Belgrade Serbia (@gcausic__92) on Sep 3, 2018 at 4:09am PDT

- Gorana i Milenu je upoznao zajednički prijatelj Vujadin Savić. Odmah su se dopali jedno drugom i razmenili su brojeve. Ubrzo zatim su se i videli i otpočeli tajnu vezu. U početku su bukvalno od svih krili da su zajedno zbog toga što je Goran želeo da izbegne da ga pominju u žutoj štampi i vanfudbalskim temama. Međutim, kako je vreme odmicalo, vezu nisu mogli da sakriju. Prvo su za njihove simpatije saznali najbliži prijatelji, a onda se vest raširila - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Prestali su da se kriju 5. maja, za njegov rođendan. Tada mu je ona napravila tortu u obliku fudbalskog terena sa njegovim likom koju je uslikala i stavila na Instagram i tagovala ga. On je to okačio kod sebe na profil i zahvalio joj se. Te večeri Milena mu je priredila žurku iznenađenja koja je ujedno bila i proslava titule na kojoj je ona pevala. Sve vreme dok je pevala je gledala u njega i bukvalno mu je svaku pesmu posvetila - završava priču izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Feb 28, 2019 at 11:08am PST

Gorana i Milenu upoznao zajednički prijatelj Vujadin Savić. Ubrzo su počeli tajno da se viđaju, tvrdi izvor.

Upravo zbog Gorana Milena je rešila da stavi tačku na vezu sa reperom Vukadinom Gojkovićem, zvanim Vuk Mob, sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi. Upućeni tvrde da je ta veza bila osuđena na propast zbog Vukovih neverstava kojih je Milena bila svesna, te kad je shvatila da ta veza nema budućnost, okrenula se Čaušiću i sa njim ušla u skladan odnos.

Podsećamo, Milena je tri godine bila u vezi sa oženjenim košarkašem iz Crne Gore Vladimirom Dašićem, a kada je uvidela da on ne planira da se razvede, rešila je da prekine tu vezu. Nakon njega u javnosti se pojavila sa unukom Šabana Šaulića Lukom Adžićem, sa kojim je bila kratko u vezi, a nakon toga otpočela je romansu sa Vukom Mobom, sa kojim je javno razmenjivala nežnosti, ali je veza bila kratkog daha.

2021 © - Vesti online