Petak 10.05.2019.
11:13
Vestionline

"Lalatović mi je prijatelj - Tončev nije, ali volim s njima…"

MN Press
Milorad Kosanović, trener Kruševljana

Bliži derbi se sa Nišlijama, za Napretkove pristalice "srpski el klasiko", i važnija im je pobeda nad komšijama sa Čaira, nego ishodi duela sa beogradskim „blizancima” kako nazivaju Crvenu zvezdu i Partizan.

- Dolazi nam u goste tim koji može da bude protivnik po meri i da nas izazove da odigramo dobro i na pravi način se oprostimo od navijača. Više bih voleo da je ova utakmica došla u trenutku kad još uvek nije definitivno bilo odlučeno ko je gde, ovako, možda je, posebno Radničkom, ona u drugom planu, jer tri dana kasnije igra kup. Mi ćemo se, u svakom slučaju, potruditi da odigramo maksimalno ozbiljno, kao što smo i prethodnu, kao što ćemo i poslednju u Beogradu - rekao je Milorad Kosanović.

Nedavno je, najavljujući finiš sezone, strateg Kruševljana istakao da ima poseban motiv protiv Nišlija, uz obrazloženje:

- Dolaze moji prijatelji, pre svih, bivši igrač Lalatović, kao i predsednik Radničkog Tončev. Sa kojim nisam prijatelj, ali volim da se takmičim sa njima. Nadam se da će utakmica biti sadržajna i interesantna, znam da je za navijače to pitanje komšijskog prestiža.

Na golu neće biti Nikole Petrovića i defanzivca Marka Marinkovića, zbog kartona.

- Žao mi je što će utakmicu propustiti Nikola Petrović, brani odlično cele sezone i sigurno je najbolji u ligi. Imamo problema i sa povređenim igračima, tako je sezona završena za mlađanog Andreja Ilića, članak je u pitanju.

2024 © - Vesti online