Četvrtak 09.05.2019.
19:38
Vestionline

Milojević: Protiv Proletera će igrati igrači sa manjom minutažom

MN Press
Vladan Milojević

Trener gostujuće ekipe Vladan Milojević ni posle intervjua generalnog direktora Zvezdana Terzića, ni sportskog Mitra Mrkele u kome su najavili i mogući rastanak sa trofejnim stručnjakom nije hteo u najavi meča da govori o ostanku na klupi srpskog šampiona.

- Ne znam šta da kažem, nismo završili posao tako da sada nije vreme da pričamo o tome - istakao je Milojević, misleći na obaveze u Kupu Srbije.

- Ne gledam na te hvalospeve o sebi, “te uradio sam ovo, te ono". Nije to lažna skromnost, već samo stav. Ja sam davao sve od sebe, veliki sam radoholik, možda i preterujem u ovome. Radili smo vredno, podvući ćemo na kraju sezone crtu i videćemo šta smo mogli da uradimo, ima stvari koje smo mogli bolje da uradimo. Naravno da može više i mora više, glupo bi bilo da u čovekovom veku neko kaže da je zadovoljan.

Milojević neće imati na raspolaganju Ričmonda Boaćija i suspendovanog Marka Gobeljića, ali nije krio da će Slanobarcima suprotstaviti tim od igrača koji su imali manju minutažu, pa se mogu očekivati od starta i Stefan Hajdin, Miloš Vulić.

- Isprobaćemo igrače koji su imali manju minutažu. Iskreno, ima igrača koji su zasluživali veću minutažu... To su stvari koje sad pričamo na kraju, a ja volim da pričam u trenutku kad se donosi odluka, a tad se gleda šta je najbolje za tim. Bez obzira na sastav, klub kao što je Crvena zvezda uvek mora da diže stvari za stepenik više. Uvek moramo da pravimo stvari da budu klub ostane veliki - rekao je Milojević.

2024 © - Vesti online