Četvrtak 09.05.2019.
18:00
K. Nedeljković - Vesti - Foto: M. Topalović

Sanja i deca u srcu dobrotvorke

M. Topalović
U mislima dobre nade: Sanja, Vuk, Milena, David, Đorđe i Branislava

Za Sanju, ženu borca, koja je prošla kroz mnoge nedaće i njene mališane: 10-godišnju Anu, devetogodišnju Milenu, osmogodišnjeg Đorđa, sedmogodišnju Branislavu, četvorogodišnjeg Davida i trogodišnjeg Vuka ovakva pomoć mnogo će značiti.

Ostavši rano bez supruga, koga je teška bolest odnela u 27. godini, mlada mama se našla na životnoj prekretnici jer je o šestoro mališana trebalo da vodi brigu bez ikakvih primanja. Njena teška sudbina, podsećanja radi, dotakla je u srce mnoge dobre ljude, kao i naše čitaoce koji su joj zdušno priskočili u pomoć.

Samo zahvaljujući njihovoj prijateljskoj i izdašnoj ruci njima je danas lakše. Posebno zahvaljujući dobroj Nadeždi koja im često priskače u pomoć.

Novac je već prosleđen na kućnu adresu u Gudurici, a koliko je usrećio Sanju i decu, njihova dobročiniteljka će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

Budući da je dobrotvorka iz Vizbadena izdvojila još 50 evra kako bi se uručilo nekome kome je najpotrebnije, saznaće i koga je još obradovala.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online