Četvrtak 09.05.2019.
11:10
Vestionline

Besplatni koncerti "YU GRUPE" i "GALIJE" otvaraju kupališnu sezonu na Adi i Beer Garden

Ivan Miladinović
YU grupa

- Pored besplatnih koncerata JP „Ada Ciganlija“ je obezbedila da se 14. juna svi posetioci, koji dođu na koncerte, mogu besplatno i parkirati na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Beer Gardena“ rekao je direktor JP "Ada Ciganlija" Robert Đukić i dodao da će u subotu 15. juna u 10h biti podignuta „Plava zastava“ koja će i zvanično označiti početak sezone kupanja na Savskom jezeru. „"Plava zastava" je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će naši sugrađani i gosti Beograda moći bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije svakoga dana od 10 do 19 časova zaključno sa 8. septembrom, a na raspolaganju će konstantno biti i spasilačke službe i služba hitne medicinske pomoći - istakao je Đukić.

Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i nekoliko sati nezaboravne svirke, a Petar Jelić u ime "YU grupe" poručuje: “Ovo je još jedna lepa prilika da zasviramo za beogradsku publiku. Naš nastup označiće početak nove letnje sezone kupanja i uživanja na lokaciji koja pruža zadovoljstvo boravka na plaži i u prirodi, svim gostima i stanovnicima Beograda, već dugi niz godina. Posebno nam je drago što pored sezone kupanja otvaramo i sezonu koncerata na festivalu "Beer Garden", koji je bio i nastavlja da bude domaćin mnogim popularnim, ali i mladim bendovima današnje scene. Upućujemo poziv svim ljubiteljima dobre R'N'R svirke da nam se pridruže da zagrmimo i zapevamo zajedno!” 

Ivan Grlić
Galija

Ovo će ujedno biti i prvi koncerti na bini Beer Gardena, koji će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta i uz bogat muzički program biti centar dešavanja u toku letnje sezone na popularnom beogradskom moru. U subotu 15. juna na Beer Gardenu od 20 časova se nastavljaju odlične svirke kada će nastupiti popularni pančevački indi pop rok elektro duo Buč Kesidi, a posle dugo vremena će nastupiti i energični i romantični bend Plejboj, koji je na sceni prisutan već više od 20 godina, a poznat je po izuzetno retkim živim nastupima.

Uz bogat muzički program Ada će ovog leta biti centar zabave u gradu.

2024 © - Vesti online