Sreda 08.05.2019.
22:41
Vestionline

Tomić: Nije dobro da se pravi dublja analiza

aba-liga.com
Tomić

- Odigrali smo odbranu na visokom nivou tako da je bila dobra i kvalitetna utakmica. Mislim da nije dobro da se pravi neka dublja analiza jer je rezultat plus 32 i hteo bih da čestitam OKK Beogradu na dobrom meču kao i mojim igračima na ozbiljnom pristupu - kratak je bio Milan Tomić.

Ni Nemanja Nenadić se nije dugo zadržao pred predstavnicima medija.

- Pre svega čestitam OKK Beogradu na fer i korektnoj igri, to je jako mlada ekipa koja je pokazala motiv protiv Crvene zvezde kao što i svi rade. Odigrali smo odličnu utakmicu, sjajna odbrana, sledi nam meč sa Borcem i spremamo se za to - istakao je Nenadić.

Nešto konkretniji bio je trener "klonfera" Branislav Vićentić.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i ovo je bila jedna od utakmica u kojoj se manje-više već znao krajnji ishod. Prvo poluvreme smo odigrali dosta koncentrisano, u prvoj četvrtini pogotovo, u drugoj nešto slabije, ali kako je meč tekao tako nam je fokus padao, a rezultat samo rastao do krajnjih plus 32. Oni su se jedini pitali koliko će biti na kraju. Nisam zadovoljan igrom u drugom poluvremenu, izgleda da smo bili previše impresionirani protivnikom zbog čega smo počeli da promašujemo slobodna bacanja i gubimo lopte, ali siguran sam da će ovo biti veliko iskustvo mladim igračima što će im pomoći u nastavku karijere - rekao je trener OKK Beograda.

2024 © - Vesti online