Sreda 08.05.2019.
15:44
Vestionline

Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda

Promo
 

25. i 26. maja u Domu omladine Beograda, partnera manifestacije, biće održan Festival poslastica i slatkiša SLADAK ŽIVOT.

Posetioci Festivala moći će da uživaju u zavodljivim, slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radnjama malih proizvođača. Svi do jednog zaljubljeni su u svoj posao, to je najbolja garancija da će se i posetioci zaljubiti u njihove poslastice! Na programu Festivala su i slatke radionice, kao i besplatne degustacije odabranih slatkiša. Program festivala možete pronaći na sajtu: http://sladakzivot.rs/

Biće izloženo bezbroj vrsta čokolade, širok izbor marmelade, džemova i slatkih kremova, divnih torti, pralina i bajadera, sitnih i krupnih kolača, fantastičnih sladoleda, meda, krofni, puslica i vanilica, francuskih medenjaka, slatkih pita i rolata, ukratko - neodoljiva galerija slatkih čarolija. A biće i zdravih slatkiša, bez šećera i s malo kalorija.

 „Recept je jednostavan“, kaže jedan od izlagača: „Prirodni sastojci vrhunskog kvaliteta + mnogo ljubavi + pregršt mašte = nezaboravan ukus koji nepca čini srećnim”.

Poslednji vikend maja u Beogradu, sam centar grada, kultno mesto za okupljanje - dovoljno razloga da zasladite sebi život i posetite Festival poslastica i slatkiša. Ili ako više volite - zasladite svojim prisustvom Sladak život.

Promo
 


Gde? Dom omladine Beograda

Kada? 25 - 26. maj od 10 - 21 časova

Ulaz? 250 din, besplatno za decu do 10 god (u pratnji roditelja)

Medijski pokrovitelji ovog festivala su Vesti-online

2024 © - Vesti online