Sreda 08.05.2019.
21:15
Ž. Marković - Vesti

Milanče, magnet za zemljake

Ž. Marković
Priprema za punoletstvo: Familija Mladenović i Milanče

Milanče je više puta nastupao u prostorijama kluba iz Minhvilena, a ovaj put su u njegovim pesmama između ostalih uživale i familije Količić i Ikonić iz Kobišnice kod Negotina, Obradović iz Paraćina, Radovanović iz Aleksinca, Barnjaković iz Doboja, Marković iz Kruševca, Gostić iz Istoka sa Kosova i Metohija, Mladenović iz Ranovca kod Petrovca na Mlavi, Gostić i Đurić iz Koprivne kod Modriče i druge.

Svi oni su došli iz Herisaua, Nidervila, Ciriha, Rapesvila, Vila, Elga, St.Galena, Vatvila i drugih gradova u okruženju. Milanče je svojim hitovima stvorio odličnu atmosferu, a klub je i ovog puta svima obezbedio besplatnu večeru.

Zoran Količić iz Kobišnice kaže da uživa u lepom ambijentu, koji je napravio gost iz Srbije.
- Došli smo najviše zbog Milančeta, on je naš ljubimac i pratimo ga u stopu. Lepo se družimo - izjavio je Vladimir Obradović rodom iz Paraćina.

Branko Barnjaković iz Doboja je suprugu i njenu koleginicu izveo na muziku i piće.
- Uživamo, Milanče je stari vuk i svojim hitovima udara tamo gde treba - kaže Branko.

Siniša Mladenović iz Ranovca kod Petrovca na Mlavi je došao da se dogovori sa Milančetom da peva 1. avgusta u Ranovcu, kada budeo slavio punoletstvo sinu.
- U Srpskom demokratskom klubu naše udruženje često održava prezentacije knjiga, pa navratimo i kad su druga dešavanja. Večeras je baš lepa atmosfera i dobar ambijent pre svega jer gostuje ovako vrstan interpretator narodnih pesama, kao što je Milanče Radosavljević - kaže Milisav Đurić, predsednik Udruženja srpskih pisaca u Švajcarskoj.

Vozile 100 kilometara

- Iz poštovanja prema večerašnjem gostu, Gordanu, predsednika kluba i njegovoj ženi Sanji, prevalile smo više od 100 kilometara da se zajedno veselimo - kaže Olga Gostić koja je poreklom iz Istoka sa Kosova i Metohije, a u Minhvilen je iz Rasvila došla sa Gocom Živanović.

2020 © - Vesti online