Utorak 07.05.2019.
20:55
Vestionline, Espreso

Anabela osudila Lunino ponašanje

youtube/printscreen
Luna Đogani

Međutim, u Beloj kući je nastao potpuni haos, a Marko i Luna su bili na granici fizičkog sukoba sa Majom Marinković i Marijanom Zonjić.

Anabela Atijas se retko oglašava povodm Luninog boravka u "Zadruzi", a sada je rešila da progovori o njenom ponašanju, te je i osudila pojedine postupke svoje ćerke. 

- Prozivate me, pa bih da iskoristim pravo govora na koje svi vi očigledno imate, a ja ne! Nikada se nisam mešala u Luninu vezu, niti ću! Niko od nas nije takvu informaciju poslao niti izgovorio takvo što! Naša poruka je bila da joj ne priliči ponašanje kakvo sebi dozvoljava misleći na fizičke obračune, jer je Luna odgojena da ne podržava nasilje, a kamoli učestvuje u njemu. Da, sestru ima koja treba svaki dan da prođe školskim hodnicima i već dve godine smo svi inficirani ovim rijalitijem. Hvala na pažnji. Čast izuzecima koji mi ne poništavaju činjenicu da sam je 12 sati rađala i 21. godinu odgajala bez vas. Da sam se ista ja kojim slučajem pitala i mogla ikada da utičem na nju vi ne bi imali ni "Zadrugu 1" ni "Zadrugu 2", ali vama je lakše da verujete u suprotno. Želim vam sreću - napisala je Anabela na Instagramu, a zatim dodala:

- I, da, Nina nije podržala svoju sestru da ide ponovo u rijaliti, nisu joj bile važne ni nagrade, ni honorari, ni takozvano pranje, ne skuplja lajkove ni pratioce na osnovu toga, niti proširuje biznis. Nina je želela da odrasta pored svoje sestre, da deli tajne sa njom, da razmenjuju šminku i odeću, zagrljaje. A ne da se skuplja svaki dan iz sitnih komada gledajući svoju sestru u raznim teškim fazama već opet da ponovim dve pune godine. E tako da Nina i te kako ima pravo da joj pošalje poruku: "Misli ponekad na mene". To što smo svi mi uvučeni u rijaliti ne znači da nemamo pravo na svoj glas iako ništa nismo potpisali. - objasnila je Atijasova. 

2024 © - Vesti online