Utorak 07.05.2019.
19:55
Telegraf.rs, Vestionline

Anastasija kešira 10.000 evra za proslavu 21. rođendana

instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović

Žurka će biti u jednom beogradskom restoranu, planirano je 120 zvanica, a Anastasija će za celokupnu organizaciju potrošiti oko 10.000 evra. Međutim, zbog obaveza koje ima, a i zbog toga što je želela da sve izgleda savršeno, Anastasija je angažovala agenciju koja se bavi organizacijom slavlja, pa će svaki detalj biti onakav kakav je zamislila.

- Zbog obaveza koje ima oko promocije novog spota za pesmu "Rane" Anastasija je odlučila da angažuje agenciju za proslavu rođendana. Dala im je instrukcije kako bi volela da izgleda gala slavlje. Dekoracija će biti u stilu italijanskih glamuroznih slavlja. Preovladavaće belo-roze momenti, a na svakom stolu će biti cveće posebno aranžirano za ovu priliku. Na stolovima će biti i svećnjaci u roze boji, te će se služiti najskuplja vina. U svemu ovome ima veliku podršku majke Cece, koja se potrudila da svojoj mezimici ispuni svaku želju. Šuška se da će slavlje koštati oko 10.000 evra - kaže izvor.

Pored Cece, u organizaciji slavlja Anastasiji će oko potrebnih detalja pomoći verenica njenog brata Veljka, Bogdana Rodić.

- Bogdana i Anastasija su kao drugarice. Jedna drugu uvek savetuju, pa joj je Bogdana rekla da joj se za sve može obratiti kada je organizacija rođendana u pitanju. Njih dve već biraju kreacije za slavlje. Anastasiji je posebnu pažnju privukla jedna kreacija domaće dizajnerke koju će najverovatnije uzeti za proslavu 21. rođendana - naglasio je izvor Blica.

Na pozivnicama koje su gosti dobili naglašen je dres-kod, pa će sve žene morati da dođu u dugim elegantnim haljinama, dok će muškarci biti u odelima.

Inače, Anastasija će pre slavlja povodom 21. rođendana otputovati na letovalište poznato po dobrom provodu. Društvo će joj, po svim prilikama, praviti dečko Đorđe kuljić iz Novog Sada.

2020 © - Vesti online