Ponedeljak 06.05.2019.
11:46
Vestionline

Fudbaleri Bačke proslavili gol - sudija minut kasnije pokazao ofsajd (VIDEO)

MN Press
Navijači Bačke

Rad je pobedio OFK Bačku (2:1) i stigao na korak od opstanka u Superligi Srbije.

Nema sumnje da će u Superligi Srbije jednog dana "zaživeti" i VAR tehnologija, videćemo i kad, a na primeru u Bačkoj Palanci videli smo kako i bez nje pogodak može da se poništi sa "debelim zakašnjenjem", nakon što je ekipa već proslavila izjednačenje...

Tako je bilo u 77. minutu meča na "Vavi" kada je Nikola Radović izjednačio rezultat na 2:2, otrčali su igrači Bačke na svoju polovinu da se raduju, a onda šok za ceo stadion.

Fudbaleri Rada su izvršili pritisak na pomoćnog sudiju Dejana Petrovića, čak su dotrčali i navijači iza njega, pa je nakon čak 45 sekundi od pogotka - ovaj arbitar podigao ofsajd zastavicu, a glavni sudija meča Ilija Brdar signalizirao da je gol poništen.

Pogledajte snimak od 3:10!



Usledilo je veliko nezadovoljstvo domaćih igrača, najglasniji je u tome bio golman Bojan Zogović koji je odgurnuo Dejana Petrovića, a u sve to umešalo se i obezbeđenje.

Prišao je i Lazar Vještica, direktor Bačke, koji je svojim igračima pokazao da se smire i nastave utakmicu, ali Bačka nije imala snage za još jedan gol, tako da je poražena (2:1) u direktnoj utakmici za opstanak i Rad ih je preskočio na tabeli.
2024 © - Vesti online