Ponedeljak 06.05.2019.
00:30
b92.net, Vestionline

Ovo je jedan od automobila koje će Džejms Bond voziti u novom filmu (FOTO)

Na prvi fotografijama sa filmskog seta popularni glumac snimljen je za volanom, ali nije u pitanju očekivani model Aston Martina, već jedan sasvim drugačiji automobil.

Džejms Bond će po svemu sudeći, barem u nekim kadrovima novog filma, voziti još jednu ikonu britanske automobilske industrije - klasičan Land Rover Serije III iz 1970-tih.

Vozilo koje u filmu koristi tajni agent 007 proizvodilo se 1971-1985. godine, a na setu je snimljena verzija sa otvorenim krovom u karakterističnoj plavoj boji karoserije iz tog perioda.

Land Rover je već potvrdio da će vozila ovog proizvođača učestvovati u 25. filmu iz serijala o Džejmsu Bondu, čime je saradnja sa producentima proširena na šesti film u nizu, počevši od ostvarenja Die Another Day iz 2002.

Spekliše se da je i drugi britanski proizvođač koji je tradicionalno povezan sa Bond franšizom - Aston Martin - već sklopio dogovor o pojavljivanju u novom filmu, ali još se ne zna koji model ćemo videti na filmskom platnu u aprilu 2020. za kada je planirana svetska premijera.

Pojedini izvori prognoziraju da će to biti automobil na električni pogon.

2020 © - Vesti online