Ponedeljak 09.08.2010.
15:07
Vestionline

Kolarov: Poslušao sam Vidića!

Defanzivac "orlova" prešao je u Siti za 18 miliona evra, a u svom prvom intervju za tabloid "News of the world" izjavio je da je svestan izazova koje donosi Premijer liga, ali i poručio kritičarima da u Siti nije prešao samo zbog novca.

Nemanja Vidić mu pomogao da se odluči za Mančester Siti - Aleksandar Kolarov

"Pre nego što sam doneo odluku o prelasku u Siti, razgovarao sam s Nemanjom. On mi je rekao da bi bilo dobro da pređem u Mančester siti, dok je za Premijer ligu tvrdio da je najjača na svetu. Nije mi trebalo mnogo da se odlučim posle razgovora s njim. Nadam se da sam napravio pravi potez. Siti je klub u usponu i očekujem da za vreme mog boravka u njemu postanemo poznatiji od Junajteda", rekao je Kolarov.

Mediji u Velikoj Britaniji primetili su da se levi bek reprezentacije Srbije retko kad smeje na terenu, ali i van njega. Kolarov kaže da je izuzetno požrtvovan na terenu, kao i da tokom meča nema preteranog razloga za osmeh.

"Mnogi su primetili da se ne smejem na terenu, ali moj posao je da ginem za svaku loptu i mislim da tu nema mnogo razloga za osmeh. Fudbal je takva igra i očekujem da me navijači "građana" zavole zbog moje požrtvovanosti, a ne zbog osmeha", objašnjava Srbin.

Najnovije akvizicije Sitija, među kojima je i Kolarov, često se nalaze na meti kritičara da su došli u ovaj klub isključivo zbog astronomskih primanja.

"Nema potrebe da odgovaram na takve kritike. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Imao sam odlične ponude i drugih klubova, ali sam odlučio da pređem u Mančester", rekao je Kolarov, a preneo "Kurir".

2024 © - Vesti online