Četvrtak 02.05.2019.
15:32
Story.rs, Vestionline

Anastasija Ražnatović ni nalik devojci sa malih ekrana (FOTO)

instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović

Mlada pevačica, koja ovih dana priprema prvi album, objavila je hitove "Savršen par" i "Rane" i kaže da je uspeh nije promenio.

- Ja zaista nisam neko ko mnogo izlazi i ko se kreće po klubovima. Imam mali krug ljudi oko sebe i više volim privatna okupljanja i proslave, tako da je Prvi maj za mene jedan od povoda da mogu maksimalno da se opustim sa svojim prijateljima - ispričala je mlada pop zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pure gold b

A post shared by (@raznatovicanastasija) on Apr 7, 2019 at 4:52am PDT

- Sasvim sam obična devojka, bez trunke šminke, uglavnom u trenerci i patikama, okružena dragim ljudima. Veliki filmofil. Zaljubljenica u modu. Uvek nasmejana i opuštena. Sve u svemu, ni nalik devojci sa TV koja je uvek našminkana i sređena - rekla je Anastasija i otkrila da uvek sluša savet svoje majke, jer kako kaže, Ceca je najveća zvezda na ovim prostorima:

- Mame su uvek tu za savete, a ja imam sreću da je moja majka najveća zvezda ovih prostora, tako da mi niko ne može dati bolji savet od nje. Što se izgleda tiče, mnogo volim modu i uvek imam ideju kako želim da izgledam. Uz pomoć saradnika, uvek sve lako ostvarimo - tvrdi mlada pevačica, kojoj uprkos svemu ne smeta titula "Cecine ćerke".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bare to the core

A post shared by (@raznatovicanastasija) on Oct 28, 2018 at 1:05pm PDT

2024 © - Vesti online