Petak 03.05.2019.
10:30
B.C.

Beli orlovi iz Boniriga rutinski prošli u 6. kolo FFA kupa

B.C.
Dokazivanje: Mladi Nikola Krljar dobio priliku da zaigra za prvi tim

Fudbaleri Belih orlova iz Boniriga prošli su u šesto kolo FFA kupa na teritoriji Novog Južnog Velsa, pošto su kao gosti savladali Bulaj sa 4:2 (2:2).

Srpski tim je ostvario pobedu u severnom predgrađu Vulongonga bez velikog broja standardnih prvotimaca, u utakmici u kojoj su igrači iz drugog plana u potpunosti opravdali poverenje stručnog štaba.

Bonirig je poveo preko Adilovića, da bi nedugo zatim Džasli udvostručio prednost na 2:0. Međutim, pad koncentracije i nešto ležerniji odnos prema igri doprineli su izjednačenju domaćina u završnici prvog poluvremena, golovima Patmana i Mekdonalda.

Posle trenerovih kritika u svlačionici, Orlovi su u nastavku meča izašli na teren odlučni da pokažu razliku u kvalitetu u odnosu na Bulaj. I, nije se čekalo dugo na vodeći gol, pošto je Morselo u uvodnim minutima drugog poluvremena lob udarcem doneo prednost od 3:2. Vrlo brzo Kadrić je "prodao tunel" golmanu domaćina i povisio na 4:2 u 60. minutu. Sve do kraja bila je rutina za Orlove, koji će narednih dana dobiti rivala u 6. rundi FFA kupa.

Bonirig je protiv Bulaja igrao u sastavu: Savičić, Ćopac, Vranković, Krljar, Jang, Armson (Elem), Adilović, Morselo, Krajton (Deng), Kadrić, Džasli (Čeng).

 

I Sinđelić među 16

Ekipa Vestgejt Sinđelića plasirala se među najboljih 16 timova u FFA kupu na teritoriji Viktorije, pošto je u 5. kolu ubedljivo savladala Sidenam park - 4:1 (2:0). Fudbaleri "Sinđe" su na domaćem terenu Oreana park slavili golovima Martineza (dva), Dimčevskog i Durkića. U pobedi nad Sidenamom izostalo je nekoliko standardnih prvotimaca koji su dobili priliku da predahnu pred nastavak prvenstvenih izazova, a na teren je izaša sastav: Harboglu, Jang, Međedović, Tošić, Ferguson, Sarbin, Durkić, Martinez, Fakos, Dimčevski i Petrovski.

2024 © - Vesti online