Sreda 01.05.2019.
22:34
Vestionline, Tanjug

Stefanović: Licemerne izjave lidera SzS

Tanjug
Nebojša Stefanović

On je u izjavi za Tanjug rekao da je pre tačno mesec dana Dragan Ðilas izjavio da ne želi dijalog sa Vučićem, jer on, kako je tada rekao, nije nadležan za njihove zahteve.

Kako je objasnio, tada je i Jelena Anasonović rekla kako nema razgovora sa Vučićem, a da je "njihov saborac" Boško Obradović u utorak "okrenuo ploču" i na društvenim mrežama napisao da Vučić neće da razgovara sa opozicijom u Srbiji.

- A kada je Aleksandar Vučić rekao da dijalog treba da se vodi na jedinom logičnom mestu, a to je parlament, usledila je čitava lavina reakcija koja se suštinski svodi na to da je Savez za Srbiju poručio građanima da njih bilo kakvi razgovori u Narodnoj skupštini ne interesuju - primetio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, lideri SzS jasno su poručili da se neće odazvati na poziv predsednice parlamenta Maje Gojković od 12. aprila, a to su potvrdili i time što se kasnije nisu pojavili na razgovorima.

- Najnovije izjave lidera Saveza za Srbiju kako tobože Vučić ne želi da razgovara, a oni žele, služi verovatno kako bi se stekli neki politički poeni. Neki u Briselu, a neki kod kuće - rekao je Stefanović.

2020 © - Vesti online