Ponedeljak 29.04.2019.
18:00
K. N. - Foto: D.Đorđević

Upotpunili prazničnu trpezu

D.Đorđević
Milošević sa majkom Vesnom

Upravo zato je i Miloševićima, teško da pronađu prave reči zahvalnosti svom dobrotvoru koji neprestano misli na njih i šalje pomoć.

- Hrist je raspet i vaskrsao radi nas grešnika i nadamo se da će našem divnom dobrotvoru i njegovoj porodici uzvratiti stostruko svakom blagodeti. On je naš anđeo čuvar i bdi nad nama tolike godine da je svaka reč zahvalnosti mala. Hvala mu i za ovaj dar koji nam je stigao u pravi čas da upotpuni skromnu prazničnu trpezu. Kod nas je uglavnom sve po starom i svaki dan neka muka. Stalno smo kod lekara. Najveći problem su lekovi s kojima ne možemo da izađemo na kraj jer stalno treba dokupiti neki novi, a mi nemamo odakle - iskreno će Vesna Milošević, koja sebe i sina izdržava od skromne penzije koja iznosi 130 evra.

Danonoćno pazi na Dejana, obolelog ratnika, koji muke muči sa dijabetesom, Vijetnamskim sindromom i ranama na stopalu, ali i srčanim problemima, a pritom nema nikakva prava na socijalnu pomoć, iako je bio ratni dobrovoljac.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online