Ponedeljak 29.04.2019.
00:11
Z. Marjanović - Vesti

Dres heroju s Košara

Z. Marjanović
Dejan Petković i Dragan Džajić

Podsetimo, Dejan Petković je kao dobrovoljac na karauli Košare izgubio desnu ruku i godinama kao ratni vojni invalid sa porodicom živi veoma teško o čemu su "Vesti" pisale nekoliko puta u rubrici Humanitarni most posle čega je od naših ljudi širom sveta dobio značajnu finansijsku pomoć.

- I ovom prilikom zahvaljujem "Vestima" i našim ljudima na pomoći kad mi je bilo najpotrebnije. Možda sam zahvaljujući baš pisanju "Vesti" i došao u situaciju da budem počasni gost Crvene zvezde na derbiju. Prijem u Zvezdi je, zapravo, pripremio Milenko Kole Kostić iz Čačka, jedan od najpoznatijih privrednika Srbije i potpredsednik crveno-belih sa kojim sam i otišao na derbi. Na prijemu koji je organizovan u moju čast prvi put posle mnogo godina sam se osećao tako ponosno jer sam u tom trenutku zastupao sve moje ratne drugove sa Košara - istako je za naš list Dejan Petković kome je geler NATO bombe u trenutku otkinuo ruku.

Petković je odmalena navijač Crvene zvezde i nije ni sanjao da će jednog dana biti tako uvažen gost na večitom derbiju.
- Dres ću, naravno, uramiti i stajaće u mom skromnom stanu na posebnom i počasnom mestu zajedno sa mojim fotografijama sa generalom Pavkovićem i ratnim drugovima.

2024 © - Vesti online