Subota 27.04.2019.
02:30
Vestionline

Zašto devojke padaju na loše momke?

Priča ide ovako...

Upoznaju se momak i devojka. On je fin, dobar, kulturan, sluša je, a isto tako zna da započne zanimljivu temu, nije dosadan. Međutim kako vreme odmiče, ona počinje da razmišlja, najčešće u dva smera. Zašto je toliko dobar, i da li nešto želi da postigne tom dobrotom. Dok drugi tok misli ide u smeru da je on previše dobar i da to nije to. Pada odluka da budu samo prijatelji.

Zašto devojke, kada ih pitate govore kako žele dobre momke uz koje će biti sreće, i na koje mogu uvek da se oslone, a onda kada to nađu misle da to nije to. I nalaze momku čak i neke mane koje nisu toliko bitne. 

Često će pojuriti za nekim, nazovi frajerom ili lošim momkom, koji ih neće poštovati i uz kojeg će da strepe gde je i šta radi i zašto se ne javlja. A onda će sve to da prepričavaju baš onom momku s početka kojeg su odbile da budu ljubavni partneri.I da od njega traže savet. 

Nekad se desi da devojke shvate da greše te odluče da promene svoje prioritete. Što znači da loše momke menjaju dobrim. One odnose u kojima se osećaju nekad i nesigurno i nesrećno, menjaju za one odnose u kojima se osećaju prirodno i u kojem mogu da budu ono što jesu.

Da li je to adreanalin ili navodna zabava koja je zagarantovana sa lošim momkom ili jednostavno ženska navučenost na dramu, ostaće večita dilema. I zabava i adrenalin i još,mnogo lepih stvari, bez drame, devojke mogu da dožive sa dobrim momkom. 

Možda svako nekad prođe fazu 'lošeg momka'. Sve dok je to samo faza, dobro je. Jedno iskustvo više iz kojeg može da se nauči.

Ali zapamtite, većinu vremena u vezi trebalo bi da Vam bude lepo, da ste srećni i da ne skidate osmeh s lica.

2024 © - Vesti online