Petak 26.04.2019.
12:30
Vestionline

Hrvati i Makedonci rivali srpskim klubovima u FFA kupu

M.N.
Da li će biti domaćini: Igrači Sinđelića na susretu protiv Hjum Junajteda

Na izvlačenju parova u Kući fudbala žreb je odredio da fudbaleri Vestgejt Sinđelića dobiju za protivnika makedonsku ekipu Sidnam Park (Sydenham Park), člana Prve državne lige Viktorije, grupa Severozapad. Meč se igra u sredu 8. maja, ali će mesto odigravanja biti naknadno određeno. Međutim, pošto je Sinđelić u prethodnom kolu bio gost u Balaratu postoji realna mogućnost da se meč igra na terenu našeg kluba u Ardijeru, i to u večernjem terminu, pod reflektorima.

Naš drugi predstavnik Ficroj siti Srbija nije imala sportske sreće na žrebanju. Istog dana, dakle 8. maja, protivnik Srbije biće hrvatska ekipa Melburn Najts (Melbourne Knights), tim iz najkvalitetnijeg ranga Premijer lige u Viktoriji. I za ovaj susret nije određen teren odigravanja. Meč se igra u večernjem terminu od 19:30 časova, a da li će to biti u Ferfildu ili Sanšajnu, ostaje da se sačeka odluka Fudbalskog saveza Viktorije.

 

Bonirig gostuje u Bulaju

Jedini preostali srpski klub u FFA Kupu na teritorijama ostalih australijskih država su Beli orlovi iz Boniriga. Na žrebu je odlučeno da se Orlovi u 5. kolu sastanu sa ekipom Bulaj, članom nižerazredne lige Južne obale Novog Južnog Velsa.
Utakmica će biti odigrana na terenu Bulaja, u istoimenom severnom predgrađu Vulongonga. Termin odigravanja meča biće naknadno objavljen.

2024 © - Vesti online