Sreda 24.04.2019.
12:00
I. Subić

Milojević: Boaći van stroja, igraće oni koji mogu da nam donesu pobedu

 
twitter.com/crvenazvezdafk
Milojević na pres-konferenciji za 160. "večiti derbi"

Ova tima su u prethodnom kolu doživela poraz, crveno-beli od Čukaričkog posle preokreta, dok je tim iz Humske poražen na gostovanju Radničkom iz Niša.

Ipak, trener Vladan Milojević nije mogao da računa na Ričmonda Boaćija, jednog od najvažnijih igrača tima sa stadiona „Rajko Mitić“. Ovog puta, očekuje drugačiji ishod meča.

- Derbi se nikad ne gleda sa aspekta bodova i pozicije na tabeli. Važan je prestiž, važni su i bodovi, derbi je uvek posebna utakmica. Očekujem reakciju ekipe posle poraza od Čukaričkog. Ne želim da se bavim pričom o sudijama - rekao je na početku Milojević.

Trener crveno-belih priželjkuje dobar početak, a govorio je i o igračkom kadru.

- Mislimo samo na teren, da mi budemo pravi, da uđemo dobro u utakmicu, da nametnemo našu igru. Ekipa je spremna, samo Boaći je van stroja. Na teren će 11 igrača koji mogu da nam donesu pobedu. Iako je četvrtak, očekuje se oko 20 hiljada posetilaca.

Milojević je pričao i o novom treneru "večitog rivala".

- Savo je čovek koga dugo znam, odlično je radio u Savezu, sad se odlučio da bude trener. Posle fantastične igračke, verujem da će biti uspešan i u trenerskoj karijeri.

Dodao je da će protiv Partizana posebno bitan biti početak meča, odnosno prvih 15 minuta.

- Napominjemo i pričam o tome, nije tabu tema. Puno stvari ima, tu je i psohološka priprema... Derbi je jako nepredvidiv i niko ne može da kaže kako će da bude. Može mala greška da se desi i odluči. Nisam spreman bilo šta da prognoziram, već se nadam da ćemo biti bolji nego u prethodnim mečevima.

Meč se igra na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 19 časova.

Čukarički, bivši klub Milojevića, u prošlom kolu prekinuo je Zvezdin niz od 57 utakmica bez poraza.

- Na Banovom brdu kada sam rekao "raspad sistema" mislio sam da dosta stvari nije funkcionisalo u toku meča, više u žargonu. Uvek sam iskren prema igračima, za sebe sam samokritičan i razgovarali smo. Sve ostaje u svlačionici i na taj meč stavili smo "ad akta".

2024 © - Vesti online