Sreda 24.04.2019.
11:39
Vestionline

Poznata pevačica milione ostavlja bivšem mužu

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju pevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživeo veliki uspeh. 

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu "Tajms", čini se da Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine,što se ispostavilo kao velika greška. 
 

EPA/Paul Buck
Adele

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom. 

Ne izgleda kao da je to velika briga za Adel. Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji. 

U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona. 

Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom.

2024 © - Vesti online