Utorak 23.04.2019.
15:57
Vestionline

Divac nije znao da novi trener dolazi s belegom za seksualni napad

twitter.com/SacramentoKings
Dibac s Voltonom kad je novom treneru bio prvi radni dan u Sakramentu

Nedugo pošto je sa Sakramentom na Divčevu inicijativu potpisao ugovor na četiri godine dojučerašnji trener Lejkersa došao je u centar pažnje zbog stvari koje nemaju veze s košarkom, a tek će se videti kako će to da seodrazi na njegovu trenersku karijeru.  

Američka novinarka Keli Tenant podnela je u ponedeljak sudu tužbu protiv Voltona u kojoj ga tereti da ju je pre tri godine, dok je bio pomoćnik u Golden Stejtu, napastvovao u svojoj hotelskoj sobi. Budući da nije želeo da bude viđen s njom, pozvao ju je kod sebe da bi popričali o njenoj knjizi za koju je Volton trebalo da napiše recenziju. Onda je pokušao da ima intimne odnose s novinarkom, koja se opirala dok se najzad nije i izbavila iz njegovog nagona, napustivši sobu.

Sakramento je zvanično ukazao da je još rano da se govori o slučaju, a pogotovo o Voltonovoj sudbini u klubu. Portal "Atletik" tvrdi da Divac o tome nije znao ništa, a tako su se postavili i Lejkersi kojima je Volton postao glavni trener u leto 2016, nekoliko meseci posle tog skandala.

  

2024 © - Vesti online