Utorak 23.04.2019.
15:45
Fightsite

Darko Stošić ugovorio idući UFC nastup!

youtube.com / TAKE OVER SPORTS

Popularni poluteškaš oporavio se od povrede zbog koje je morao otkazati nastup u februaru. Trebao se na Fight Nightu u Pragu boriti protiv Magomeda Ankalaeva. Oporavak je prošao u najboljem redu, Darko već neko vreme trenira i sad je došlo vreme za novi nastup.

Po drugi put u karijeri, Darko će nastupiti na priredbi zajedno s Aleksandrom Rakićem i Damirom Hadžovićem. U pitanju je UFC Fight Night 152, koji se 1. juna održava u Stockholmu. Radi se o programu koji predvode Alexander Gustafsson i Anthony Smith. Zanimljivo je navesti kako je Smith predvodio i prvi event na kojem su ova trojica zajedno nastupila. To je bilo prošlog leta u Hamburgu, a svi su upisali pobedu. Bilo bi sjajno kad bi se to ponovilo i ovog puta.

Darko nije objavio svog protivnika, što bi značilo kako se čeka službena objava UFC-a. Opcija je nekoliko, preko spomenutog Ankalaeva pa do Devina Clarka, koji je proteklog vikenda na dan borbe ostao bez protivnika. Tim putem je izrazio nadu kako će mu UFC pronaći novu borbu već za neki od nadolazećih evenata. U pitanju je borac koji je svoju posljednju borbu odradio u decembru, kad je nokautiran od strane Aleksandra Rakića.

Ovo će Stošiću biti drugi UFC nastup. Prvi je odradio rutinski, prekidom u prvoj rundi slavio je protiv Jeremya Kimballa, u sudaru dva bivša FFC prvaka. Trenutno je u nizu od devet uzastopnih pobeda.

2024 © - Vesti online