Ponedeljak 22.04.2019.
15:33
Sponzorisani tekst

Knjiga kao poklon za praznike

Promo
 

Stimulišite njihov kognitivni razvoj kroz detektivske, avanturističke i slične romane koji će im pomoći da stasaju u bolje osobe. Knjiga kao poklon takođe može biti sjajno iznenađenje i za starije. Umesto da voljenoj osobi kupujete cveće i bombonjere što, priznaćete i sami, ponekad zna da bude pomalo izlizano i nemaštovito, vi ih obradujte sa nekim književnim delom kojim ćete pokazati kako mislite na njih i koliko ih dobro poznajete. A nadolazeći praznici mogu biti gotovo savršen trenutak nekome ulepšate dan, pa čak i nedelju.

Budite jedinstveni uz slanje knjiga kao poklon

Praznici su vreme darivanja i poklanjanja. Tada se većina nas trudi da iznenadi i obraduje druge.
Tada je generalno uvek lepša i prisnija atmosfera među ljudima i međuljudski odnosi su
generalno bolji u vreme praznika. U to doba se ona naša lepša i ljudska strana ispolji i izađe na
videlo na najbolji način.

Zato i ne treba da čudi da su najveći periodi trošenja odnosno kupovine stvari upravo praznični 
dani. Iako današnje savremeno vreme nudi sve više i više opcija i mogućnosti prilikom odabira i kupovine poklona, nekako je sve manje ličnih. Iako cveće i čokolade jesu neka sigurica gde ne možete da omašite, to ipak zna da postane monotono i predvidivo.

Koja je poenta iznenađenja ako ta druga osoba može da nasluti, ako ne čak i da sa pouzdanom sigurnošću pretpostavi šta ste joj spremili. Tako se postepeno čak i kroz to ulazi u kolotečinu.

Međutim, slanje knjiga kao poklon može predstavljati odličan način da dodate upravo tu ličnu
notu vašem poklonu nekoj vama dragoj osobi. I dok cveće zna da bude bezlično, odnosno da se
može bez problema pokloniti gotovo svima, poklon knjige, pogotovo one kojima vam ta osoba
pokazuje koliko vas zna u dušu, mogu imati mnogostruko veći i jači efekat.

Radost i sreća biće sigurno nemerljivi na toj osobi ako uradite sve kako treba, odnosno odaberete pravo štivo za poklon. Na vama je da malo istražite, razmislite i budete kreativni. A taj dodatni trud i napor će vam se sigurno isplatiti.

Promo
 

Do poklon knjige nikada lakše

Razumemo vas u potpunosti da se generalno tanki sa slobodnim vremenom. Današnje društvo
odnosno ekonomija koja zahteva što veću produktivnost i isplativost iz dana u dan jednostavno
nameće nove životne standarde. Vreme stvarno jeste postalo novac, želeo to neko da prizna ili
ne. I zato vas razumemo da nemate baš toliko slobodnog vremena na raspolaganju pored posla i porodice. Kao i da svako dragoceno ušteđeno vreme volite nekada ljubomorno da čuvate
odnosno trošite. U potpunosti vas razumemo i slažemo se sa vama. Upravo zato smo i razvili
postupak za slanje knjiga kao poklon.

Sve što je potrebno jeste da posetite online platformu Knjige na dlanu i kroz samo nekoliko lakih i brzih koraka možete poručiti neko delo za vaše najmilije. I sve to možete obaviti bukvalno dok čekate u redu u pošti, banci, prodavnici i slično.

Proberite poklon knjige iz fonda od nekoliko desetina hiljada naslova na savremenoj platformi izrađenoj po svim svetskim standardima u pogledu dizajna koja je maksimalno orijentisana i podređena korisniku radi što boljeg korisničkog iskustva i zadovoljstva.

Takođe, pored tih procedura plaćanja i naručivanja, koje su neverovatno lake, Knjige na dlanu poseduju sve potrebne potvrde o maksimalnoj bezbednosti tokom elektronskog poslovanja. Vaše je samo da odaberete, poručite i iznenadite vaše najmilije.

2022 © - Vesti online