Ponedeljak 22.04.2019.
11:46
Vestionline, Sportski žurnal

Musa Ndžai posle debija za Partizan: Šokovi za nekoliko minuta

partizan.rs
Musa Ndžai

- Moj debi je u senci rezultata i utakmice. Mislim da smo igrali dobro, ali isto tako da prvi gol za izjednačenje u 45. minutu nije trebalo da se desi. Drugi gol neću da komentarišem... Imali smo kontrolu igre i postigli lep prvi gol. Usledeli su potom šokovi za nekoliko minuta, toliko lakih golova... Sve sam već rekao. Nema druge, kako god da je, rezultat je ubeležen, moramo da gledamo samo napred i da treniramo još bolje i jače - rekao je Ndžai za sajt kluba.

Partizan je u nedelju poražen od Radničkog u Nišu rezultatom 3:1, u drugom kolu plej-ofa Super lige Srbije. Ndžai je naveo da ga nije iznenadilo što mu je trener Savo Miloševićpružio šansu.

- Iskreno i nije jer mi imamo i igrače koje su pod kartonima, ali i krila koja su sa manjim povredama, svakako sam zahvalan. Nisam sto posto fit, ali sledim svoj put - kazao je on.

Po njegovim rečima, bilo mu je teško i bio je razočaran zbog višemesečnog odsustva zbog zdravstvenih problema.

- Želeo sam više da igram i doprinosim timu, ali tako je, desilo se. Rekao sam još na pripremama da se u Partizanu baš predano i jako  radi - rekao je Ndžai.

Sledi "večiti" derbi, kom će prvi put prisustvovati.

- Gledao sam preko TV-a, iako sam želeo da podržim ekipu direktno sa stadiona. Ali, ono što sam video je totalno luda atmosfera, baš kao što sam gledao i pre nego što sam došao. Ne želim ništa unapred da govorim, svakako želimo pobedu jer je to posebna utakmica. Pokazali smo u poslednja dva derbija koliko želimo pobedu i kako igramo i da je Partizan ozbiljno parirao 'večitom' rivalu i kada su ga otpisivali. To je specifična utakmica. Daćemo svaki atom snage, ali neće biti lako - rekao je Ndžai.

Ndžai je istakao da su svi u ekipi odlični prema njemu i da je sportski centar Teleoptik na svetskom nivou.

2024 © - Vesti online