Nedelja 21.04.2019.
20:12 >> 20:37h
Vestionline

Partizan na kratko vodio, pa izgubio od Radničkog

MN Press
Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša

Fudbaleri Radničkog i Partizana odigrali su na niškom "Čairu" poslednji meč 32. kola Superlige Srbije, odnosno druge runde plej-ofa.

Ekipa iz Niša odnela je pobedu pred svojim navijačima protiv beogradskih crno-belih u plej-ofu Superlige Srbije rezultatom 3:1.

Strelci za domaći tim bili su Stojanović (45+4), Grbić (48) i Ranđelović (52), dok je jedini gol za tim iz Humske postigao Đorđe Ivanović (42).

Milošević zbog suspenzija nije mogao da računa na Nemanju R. Miletića i Vladimira Stojkovića, dok je odlučio da odmori Strahinju Pavlovića, Aleksandra Šćekića i Slobodana Uroševića, kojima je pretila kazna ako dobiju još jedan žuti karton, kao i Zorana Tošića i Gorana Zakarića.

“Crno-beli“ su poveli, na poluvremenu je bilo nerešeno, a domaći su u nastavku postigli dva gola i ostvarili pobedu.

Gostujuća ekipa je do prednosti stigla iz praktično prvog i jedinog kvalitetnog napada na utakmici, Nemanja Nikolić uputio loptu ka Rikardu Gomešu i Đorđu Ivanoviću koji je nekako uspeo da se snađe i savlada golmana Borivoja Ristića.

U sudijskoj nadoknadi vremena domaći su izjednačili preko Saše Stojanovića, pošto je realizovao slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora.

Već u trećem minutu drugog poluvremena stiglo se do totalnog preokreta, Petar Grbić je povukao kontranapad, hteo da proigra Lazara Ranđelovića koji je bio u ofsajdu, ali je on propustio loptu, pritom i omeo golmana Filipa Kljajića.

Sudije su ostale neme i Radničkom je priznat pogodak.

Tačku na meč stavio je Ranđelović, golom koji je postigao svega dva minuta posle Grbićevog.

Do kraja utakmice Partizan nije uspeo ozbiljnije da pripreti domaćem timu, po polušansu su imali Ivanović i Rikardo, dok je Radnički pokušavao preko kontranapada da još koji put zatrese mrežu "crno-belih", ali bez uspeha.

RADNIČKI: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Bondarenko, Drinčić, Grbić, Stojanović, Ranđelović, Haskić.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Valijente, Ostojić, N. G. Miletić, Smiljanić, Zdjelar, Ivanović, Pantić, Nikolić, Rikardo. 

2024 © - Vesti online