Ponedeljak 09.08.2010.
11:26
Vestionline

Maikon ostaje u Interu

Real je silno želeo Maikona na Santjago Berbabeu, a Inter je u jednom trenutku dogovorio cenu transfera, ali lični zahtevi brazilskog igrača su bili preveliki. Kada je Maikon pristao na manju platu u "kraljevskom klubu", Inter je ponovo podigao cenu obeštećenja, tako da su pregovori zapali u ćorsokak.

Predsednik Reala Florentino Perez kazao je da nije mogao da ispuni zahteve brazilskog reprezentativca, dok sportski direktor kluba Ernesto Bronceti, dodaje da je Maikon preskup.

"Maikon ima 29 godina i obeštećenje za igrača u tim godina je preveliko. Perez mi je još pre nekoliko nedelja rekao da od transfera neće biti ništa i tako se na kraju desilo. Njega je Murinjo baš želeo, ali se to neće obistiniti", rekao je Bronceti.

Maikon (29) je karijeru počeo u Kruzeiru, a od 2004. do 2006. godine igrao je za Monako. On je član Intera od 2006. godine, a za milanski klub odigrao je 169 utakmica i postigao 16 golova. Za reprezentaciju Brazila nastupio je na 62 meča i šest puta se upisao u listu strelaca.

2024 © - Vesti online