Subota 20.04.2019.
14:35
Espreso.rs, Vestionline

Snežana Đurišić konačno ispričala sve detalje svađe s koleginicom

Z. K. Munja
Snežana Đurišić

- Smrt roditelja sam i ja doživela. Znam kroz kakve tamne delove sebe sam prošla i znam koliko snage je potrebno da se čovek vrati pravom, izvornom, srećnom sebi. Čestitam Jeleni što je napravila taj korak za sebe i za svoju porodicu i samim tim što je pokazala snagu. Održala je sećanje na Divnu na najlepši mogući način - kaže Snežana i dodaje:

- Ja nisam u sukobu ni sa kim od kolega iz žirija Zvezda Granda, niti je Saša intervenisao, niti sugerisao da može da me zameni. Svi iz žirija smo zamenljivi jer niko nije potpisao doživotni ugovor. Momenat sa Jelenom ne bih okarakterisala kao sukob, ali mogu da razumem zbog čega je tako protumačeno… Jelena prolazi kroz izuzetno težak period i jedina odgovorna stvar jeste imati razumevanja. Reagovala je u trenutku kada se loše osećala, i ja to razumem - ističe pevačica za Svet.

Osvrnula se i na spekulacije da je njihova svađa prerasla u veći sukob i da se međusobno ne podnose.

- Ona je godište moje ćerke i ja je na taj način i posmatram, a na komemoraciju sam došla jer smo se Divna i ja poznavale i družile 30 godina. S tim što smo se poslednjih desetak godina više čule nego družile zbog nedostatka vremena. Poznato mi je koliko su bile vezane jedna za drugu i zaista mi je žao što se sve ovo ovako dogodilo - podvlači Snežana.

Za kraj na pitanja o vereniku, koji je ginekolog po profesiji, ne želi duže da odgovara pa je istakla samo ovo:

- Imati nečiju podršku u životu izuzetno je dragoceno, u nekim trenucima i presudno, a Vanju i sve što on radi neizmerno cenim. Uživam u ljubavi i svim darovima života i ne dovodim ništa u pitanje - rekla je zadovoljno pevačica.

2024 © - Vesti online