Subota 20.04.2019.
13:13
Espreso.rs, Vestionline

Uselili se u vilu od 2,5 miliona evra

instagram/jjovanajoksimovic
Željko i Jovana Joksimović

Kuća se nalazi na Senjaku, jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, a veličina placa je čak 20 ari, što je i više nego prosek za to elitno naselje.

Komšije još nisu stigli da ih bolje upoznaju ali tvrde da su vrlo ljubazni.

- Viđamo svakodnevno i Jovanu i Željka, vrlo su aktivni. Jovanu sretnemo obično po podne, kada se vraća kući sa dečicom, a Željka negde oko 10-11 ujutru kako odlazi ka centru grada. Ljubazni su, uvek se lepo jave, ali do sada nismo pričali, niti su oni sa bilo kim odavde razvili neki dublji odnos. Gledaju svoja posla. Mi nismo ni znali da se kuća prodaje, oni su to verovatno dogovorili sa Ivanom i Goranom jer se druže godinama. Ono što znam jeste da je ta vila jedna od najboljih u ovom kraju, dosta novca je uloženo u nju, tako da Jovana i Željko sigurno nisu pogrešili što su je kupili - rekao nam je jedan od komšija kog smo zatekli u šetnji tog dana.

Pevačev i voditeljkin novi dom ima šest spavaćih soba, prostranu trpezariju, koja se nastavlja iz luksuzno opremljene dnevne sobe, nekoliko kupatila i još nekoliko prostorija koje su namenjene za opuštanje, čitanje, a uskoro i učenje, kada njihovi naslednici krenu u školu. Takođe, i dvorište kuće je veoma lepo opremljeno. Pored terase sa baštenskim nameštajem, oni poseduju i bazen, veće igralište sa ljuljaškama i klackalicama, kao i šator u kojem su ležaljke za letnja uživanja.

Željko i Jovana su godinama živeli u dupleksu na Vračaru, ali su odlučili da se presele u luksuzniji dom kada je voditeljka rodila bliznakinje Srnu i Anu. Njih dvoje su tada shvatili da im sa toliko dece prostor u centru grada neće odgovarati, pa su krenuli u intenzivnu potragu za novom kućom.

Sa Ivanom i Goranom, svojim dugogodišnjim prijateljima, mesecima su pričali o kupovini njihove vile, a želja im se konačno ostvarila.

2024 © - Vesti online