Ponedeljak 09.08.2010.
10:18
Vestionline, Sportal

Mihajlović: Umesto Jovetića igraće Ljajić!

Mihajlović je istakao da neće dovoditi novog igrača umesto bivšeg kapitena Partizana jer veruje da je drugi biser iz crno-bele škole, Adem Ljajić u stanju da zameni crnogorskog reprezentativca.

"Velika je šteta što se Jovetić povredio, ali neću od kluba tražiti da dovede novog fudbalera. Ne verujem da ćemo mimo plana pošto-poto juriti za pojačanjima. Istina, gubitak Jovetića je veliki problem za nas, ali imam igrače koji su dovoljno kvalitetni da ga zamene. Na primer, razmišljam o Ademu Ljajiću, koji zaista pruža odlične igre na poziciji ofanzivnog veznog, a očekujem mnogo i od Mutua", rekao je Mihajlović.

Fiorentina je za vikend poražena u prijateljskoj utakmici protiv Totenhema (3:2), a jedan od najzapaženijih u sastavu Siniše Mihajlovića bio je upravo Adem Ljajić. On je postigao drugi gol za ljubičaste u 35. minutu i doveo ih u vođstvo.

Talentovani Novopazarac lepim volej udarcem reagovao je na centaršut Markionija sa leve strane i sa desetak metara savladao golmana "pevaca" Gomeza. Ipak, italijanski klub je primio tri brza gola i nije uspeo da trijumfuje.

"Postigao je gol, ali mora da bude mnogo pokretljiviji u napadu i da se otvara saigračima kako bi primio još više upotrebljivih lopti. Činjenica je da se vraća u odbranu i aktivno učestvuje u tom segmentu igre, i to je dobro, ali od njega očekujem mnogo više od onoga što je pokazao", naglasio je Mihajlović.

2024 © - Vesti online