Četvrtak 18.04.2019.
18:02
Vestionline

Jovančić Zvezdin do 2021. godine

MN Press
Dušan Jovančić

- Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji - rekao je Dušan Jovančić za klupski sajt.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dusan Jovancic (@dusan.jovancic29) on Apr 18, 2019 at 9:07am PDT

On je rekao da mu je "proletelo vreme" od dolaska u klub prošlog leta.

- Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima - kazao je on.

Jovančić se tako pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću, Milanu Rodiću i Marku Marinu, koji su pre njega takođe produžili ugovore. 

- To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha.

2022 © - Vesti online