Četvrtak 18.04.2019.
15:15
Tanjug, Vestionline

Petrović: Mi gradimo, oni ruše i maltretiraju radnike

Tanjug
 

- Beograđane će jos jednom skupo kostati bahatost i vandalizam Marka Bastaća - kaže u pisanoj izjavi za Tanjug Petrović, te navodi da, za razlku od rada i građenja, što su koji su simboli politike aktuelne vlasti, simbol politike SzS je upad u RTS sa testerom, napadi na radnika gradske čistoće, izbacivanje legitimno izabranih odbornika iz Skupstine opstine i vređanje žena. 

Navodi da zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici i stabilizaciji javnih finansija, koju je hrabro proveo predsednik Aleksandar Vucic, mi danas imamo novca koji mozemo da trošimo na puteve, bolnice, škole i vrtiće, a to, napominje, smeta onima koji su se obogatili i opljačkali državu i narod.

Petrović poručuje Obradoviću, Ðilasu, Jeremiću i Bastaću da nikada fašizam i kriminalni klanovi neće pobediti pristojnu i modernu Srbiju, nadležne državne organe poziva da preduzmu sve zakonom propisane mere da stanu na put "grupici huligana koji maltretiraju i demoliraju naše građane i naš grad, a građane poziva da sutra dođu na miting za budućnost Srbije. 

Aktivisti Saveza za Srbiju i predstavnici opštine Stari Grad na čelu sa Bastaćem danas su blokirali radove na Trgu Republike i poručili da će ostati tu do kraja dana, te da neće dozvoliti da se radovi nastave. Prethodno su pomerili zaštitnu ogradu i ušli na gradilište, gde su blokirali mehanizaciju i sprečili radnike da rade. 

2024 © - Vesti online