Petak 19.04.2019.
02:30
Vestionline

Solo sam, pa šta!

pixabay
 

Očajnička želja za partnerom, nekim je devojkama potpuno normalna. Ne obazirući se na činjenicu da on nije za njih, ili da one nisu za njega. U vezi su koja nije nastala iz neke lepe emocije, i koliko god želele da su srećne, one to nisu. Tačnije srećne su jer su u vezi, ali ne i zbog veze sa tom osobom. ’Biću u vezi, da bi bila u vezi’, potpuno je pogrešan stav.

Drugi tip devojaka jednostavnpo uživa u solo životu, dok ne naiđe osoba koja će ih zainteresovati ili osvojiti. Biti solo je sasvim okej. Nema potrebe raditi ništa na silu. Partner nije neophodan ukoliko to nije onaj pravi za nas. Onaj koji nas voli, poštuje i uvek je tu.

Voleti sebe, preduslov je da bi neko voleo nas. Posvećenost sebi i upoznavanje sebe dovešće i do toga da znate kakvog partnera želite. Radite na sebi i sopstvenoj ličnosti ,a kada budete spremne da se upustite u vezu – samo napred!

Želeti partnera i nekog pored sebe ko će da vas voli, i koga ćemo da volimo je sasvim normalno. Svima nam je potrebna i ljubav i pažnja, i neko s kim ćemo deliti i dobro i loše, ali ne po svaku cenu.

Energija kojom zračite, energija je koju ćete da privlačite.

2024 © - Vesti online