Sreda 17.04.2019.
22:31
Vestionline

Tomić: Kao da sam im rekao da odigraju najgore moguće

aba-liga.com
S trenerovih reči igrači nisu prešli na dela: Milan Tomić na meču u "Morači"

- Kontrolisali smo meč u prvih 20 minuta. Igrali smo onako kako smo se dogovorili. Na poluvremenu smo se složili da odigramo još bolje, snažnije i kvalitetnije kako bismo mogli da završimo posao u tri utakmice. Odigrali smo, međutim, skroz naopačke, kao da sam im rekao da igraju najgore moguće - rekao je Tomić posle prvog duela u finalu u "Morači" koji je domaćinu pripao sa 80:72.

"Crveno-beli" posle prvog poluvremena vodili s 50:45, ali su u trećoj četvrtini postigli samo osam poena.

- Ništa nismo odigrali u napadu, a u odbrani je nedostajala koncentracija. Treća četvrtina je bila ključna i zato smo izgubili. To pokazuju i brojke. Imali smo 11 asistencija i 16 grešaka. Nismo igrali kao tim, već kao pojedinci.

Tomić je kazao da njegova ekipa mora što bolje da se spremi za sledeću utakmicu, kao i da u večerašnjoj nije bilo nikakvog iznenađenja.

- Koncentracija je bila ključna. Na ovakvom terenu i u ovakvim uslovima, ako nemaš koncentraciju, ne možeš da odigraš kvalitetno.

Na pitanje novinara da li je nedostajao Stratos Perperoglu, koji se povredio u drugoj utakmici, Tomić je rekao da se mora igrati bez onoga koga nema.

2024 © - Vesti online