Sreda 17.04.2019.
14:43
N1, Vestionline

Turajlić: Kampanja "Budućnost Srbije" je zastrašivanje sopstvenih redova

Medija centar Beograd
Srbijanka Turajlić

Kako kaže Turajlić, "od kada je Vučić preuzeo vlast, mi smo stalno u predizbornoj kampanji. On je dnevno 24h u nekoj kampanji, a poslednjih meseci tome se pridružila i druga strana", kaže ona i dodaje da je to permanentna kampanja, ali ističe da "izbori pod ovim uslovima ne bi promenili ništa".

- U tom nasilju nad građanima u kome živimo već neko vreme, izbori pod ovim uslovima nemaju nikakvog smisla. Izbori za mene nisu tema. Mene je najviše pogodilo to "bednici". Prvo nam je oteo penziju, pa nam bahato saopštava da smo bednici. Naravno da smo bednici kad si nam oteo pare, kad nismo mogli da se suprotstavimo tome. Jasno je da će nam se i drugi oko njega obraćati na taj način - kaže Turajlić.

Govoreći o jučerašnjoj sednici GO SNS, Turajlić kaže da je predsednik sve "neistomišljenike nazvao fašističkom bandom, ološem i bednicima".

"Mene je najviše pogodilo to "bednici". Prvo nam je oteo penziju, pa nam bahato saopštava da smo bednici. Naravno da smo bednici kad si nam oteo pare, kad nismo mogli da se suprotstavimo tome. Jasno je da će nam se i drugi oko njega obraćati na taj način", kaže ona.

Komentarišući kampanju "Budućnost Srbije", kao i predstojeći skup u Beogradu u petak, Turajlić kaže da je to "zastrašivanje sopstvenih redova".

- Da bi sopstveni redovi videli koja je to moć i šta će im se desiti ako odbiju da u tome učestvuju. Ne verujem da gađaju neopredeljene - smatra Turajlić.

2024 © - Vesti online