Sreda 17.04.2019.
12:11
Vestionline

Jokić: Denver ima veliko srce

twitter.com/
Srpski košarkaš

- Trener je rekao da smo mi tim koji se nikad ne predaje. To je istina, mi nikad ne odustajemo. Izgubili smo prvu utakmicu, bili smo u minusu 19 poena. Sve su to opravdanja, ali mi se ne predajemo. Ima nešto u ovom timu. Imamo srce, nikad nećemo dozvoliti protivniku da nas pobedi lagano - poručio je Jokić po završetku susreta u "Pepsi centru".

Kaže da ima još dosta stvari koje mogu da se isprave u igri.

- Možda sam i sam mogao biti malo agresivniji, ali nisam želeo da ta moja agresivnost poremeti ritam naše odbrane. Što se tiče ofanzive, imali smo nekoliko otvorenih prilika za šut, nismo ih opet iskoristili. Da smo uspeli da ih pogodimo, bio bih jako srećan konačnim učinkom

Trener Majkl Maloun ima ogromno poverenje u Jokićevu igru. Ukoliko Sparsi nastave da ga agresivno udvajaju, kaže da nema problem sa tim.

- Mislim da sam prilično dobar. Nemam problem sa tim da prosledim loptu do košarkaša koji je slobodan. Nemam problem da dodam loptu. Ako silujem šut, to je onda loš šut, zato ću uvek dodati loptu nekom ko je otvoren za šut. To je način na koji treba da igramo - zaključio je centar Denvera.

2024 © - Vesti online