Sreda 17.04.2019.
02:30
Vestionline

Da li ste u vezi sa posesivnom osobom?


 
pixabay

Na početku je sve bilo divno I krasno. Vremenom počele su sugestije, primedbe a kasnije I prikrivene ucene vezane za tvoj život, ponašanje, oblačenje koje su potpuno neosnovane. Izlivi ljubomore, scene ili psihičko malltretiranje prebacivanja krivice na drugog.

 Svaka zaljubljena žena ne vidi ove crvene zastavice jer je slepo zaljubljena I ne pridaje im važnost. A kada ih postane svesna, već je dugo u vezi, voli ga i misli ili da to radii iz najbolje namere ili da će prestati. Kako vreme odmiče već počinje sebe da sputava. Ne uraditi ništa povodom toga je najstrašnija stvar koju žena sebi može da dopusti.

Čim primetite bilo kakve posesivne I ljubomorne momente kod svog partnera, delujte! Popričajte sa njim da vidite u čemu je problem.

Ukoliko se stvari ne budu promenile na bolje, vreme je da izađete iz te veze. Koliko god mislili da će se osoba promeniti, veoma su male šanse za to.Koliko god vi voleli da ta veza uspe, ukoliko druga osoba nije spremna na kompromis tu više nema sreće.

Budite samostalne, ne dozvolite da vas neko koči, radite na sebi I težite da kraj sebe imate nekog ko će vas poštovati, zasmejavati I voleti baš takvu kakva jeste. Negujte svoja prijateljstva I nikada ih ne zapostavljajte zbog veze. Volite sebe da bi drugi voleli vas!

2024 © - Vesti online