Sreda 17.04.2019.
08:10
Z. Mirković - Vesti

Mićkove "One stvari" nasmejale publiku

Z. Vicelarević - Vesti
Razveselio zemljake: Mićko na sceni

Na kraju je svim pregledanima prepisao terapiju koja je za upotrebu u svim prilikama i svakom starosnom dobu i sve to u organizaciji Kulturne mreže Frankfurt.

Nakon pregleda i predložene terapije, vidno raspoloženi iz sale izašli su Milana Ninković i Žarko Ogrizović:

- Mićko je sjajan. Već sam gledala ovu predstavu u Beogradu i večeras sam je ponovo gledala i mogu vam reći da je mnogo bolja nego na početku, osveženija je. Meni je sve bilo super, naročito kad na komičan način upoređuje muškarce i žene. Meni se čini da su se svi u ovoj komediji pronašli, bar u nekim delovima - kaže nam Milana Ninković, a njen partner Žarko dodaje da mu se najviše dopao deo sa Crnogorcem.

Slavica i Miroslav Divjaković, Danijel Divjaković i Ivana Jančić su zajedno gledali predstavu, a Danijel je rekao:

- Predstava je super za razonodu subotom uveče. Mićko nas je u svom stilu nasmejao. Mislim da su i starije i mlađe generacije mogle da se pronađu u ovoj predstavi. Mnogo toga nam je rekao što se svima nama dešava u svakodnevnom životu. Za svakog ima ponešto. To su neki životni univerzalni recepti i lako je moguće da ćemo neke isprobati. Neke stvari gledamo iz drugačije perspektive nego ranije.

Kulturnu mrežu Frankfurt čine: Dragan, Ljilja, Anton, Milica, Magdalena, Raša i Sale, društvo intelektualaca i entuzijasta koji obično na malom prostoru prezentuju velika imena, a ponekad i velika imena na velikom prostoru. KMF postoji nešto više od godinu dana i do sada je imala poznata i nešto manje poznata imena iz sveta muzike i glume srpske kulturne scene.

Specijalizovali su se za kabaree, a frankfurtsku kulturnu scenu osvežavaju čestim nastupima muzičara pop i rok muzike iz Frankfurta i okoline.

Golicljive teme

Putujuća terapija "One stvari" specijaliste dr Agoljuba, otvara mnoge "golicljive" teme na duhovit način. Bernhard Ludvig, po čijem je tekstu nastala predstava "One stvari", austrijski je stend-ap komičar, psiholog i psihoterapeut. Ludvig je tvorac svojevrsne psihoterapije seksi humorom, a njegov kabaretski šou popularan je više od decenije u zemljama zapadne Evrope.

 

2024 © - Vesti online