Utorak 16.04.2019.
12:00
D. Timarac - Vesti

Saša Matić završio turneju krstarenjem oko Sidneja: Pevaćemo opet zajedno

D. Timarac
Saša Matić

Razdragana i opčinjena mlada publika igrala je i pomagala Saši i ovog puta, kao nedavno u Bonirigu, pevajući sa njim. Saši je to godilo što je isticao uz zahvalnost. Ređali su se hit za hitom, atmosfera na brodu bila je nabijena pozitivnom energijom i oduševljenjem.

U razgovoru dao za "Vesti" Saša je istakao da je ovo bio već šesti put kako se odazvao pozivu organizatora. Svaki put je, mnogi kažu anđeoskim glasom, zabavljao publiku željnu njegovih, ali i pesama drugih izbođača koje Saša fantastično interpretira.

- Ja volim da dođem u Australiju i zato sam tu već šesti put. Još 2005. godine ovdašnja publika i ja smo postali nekako kao svoji i ostali smo, evo, u dobrim odnosima. Naravno da ovo sigurno neće biti poslednji put da sam u Australiji. Napravićemo sada malu pauzu, spremićemo neke nove pesme i opet ću doći - uveren je Saša.

Na primedbu "Vesti" da publika zna sve njegove pesme Saša je odgovorio potvrdno.

- Upravo tako, nakon nekoliko taktova oni počnu da pevaju, pa ja ovog puta nisam ni morao da dođem - našalio se Saša.

On ponosno kaže da se borio svih ovih godina i da se je baš u Asutraliji uspeo da njegove pesme budu omiljene.

- Biće mi zadovoljstvo da opet dođem ovde i pevam i sviram za vas sve koje cenim i volim. Organizatori su bili odlični, dobio sam sve što sam tražio, čak i više od toga. Oni zasluzuju da ponovimo saradnju u budućnosti - zadovoljan je Saša.

A sasvim je bio u pravu kada je pohvalio organizatore. Osim u pesmama Saše Matića, publika je uživala i u odličnoj ponudi hrane i pića u neograničenim količinama.

Svuda dobrodošao

Vetrić je osvežio goste na palubi kada smo sreli gospođu Snježanu koja je intrigirala dalmatinskim akcentom.

- Ja sam, iz Trogira. Poznajem Sašu koji dolazi u u moj Trogir. Doći će i ove godine baš na moj riođendan kada ću biti u Trogiru. Oduševljena sam sa ovim krstarenjem, sva ponuda je dobra, domaćini su se baš lepo potrudili. Saša je omiljen u klubu "Monako" koji je uvek pun kada on dođe. A tako je, čula sam, i kad peva u Zagrebu i Varaždinu - kaže Snježana.

2024 © - Vesti online