Nedelja 08.08.2010.
21:42
Vestionline

Partizan poražen od PAOK-a u Solunu

Jedini gol na utakmici postigao je Papazoglu u šestom minutu, a prijateljski meč je odigran na stadionu "Tumba" u Solunu pred oko 10.000 gledalaca.

"Crno-beli" su meč odigrali u podmlađenom sastavu, a utakmicu protiv PAOK-a su počeli R. Ilić, Miljković, Ostojić, Stanković, Lazevski, Smiljanić, B. Jovanović, Davidov, S. Ilić, Iliev, Šćepović.

PAOK je već početku meča stvorio inicijativu i već u šestom minutu stigao do vođstva, koje se kasnije pokazalo kao konačan rezultat. Luis Finomeno je odlično centrirao, a Papazoglu je nadvisio odbranu "crno-belih" i glavom je loptu smestio u mrežu golmana Ilića.

PAOK je nastavio sa dobrom igrom, a igrači beogradskog kluba nisu uspeli da spoje više od tri pasa. Partizan je uspostavio ravnotežu tek u poslednjih 15 minuta prvog dela meča, a dva puta gol grčkog kluba ugrozio je Jovanović.

"Crno-beli" su ušli angažovanije u drugi deo meča, ali nisu uspeli da stvore izgledniju šansu za postizanje gola i zasluženo su poraženi. Trener Partizana Aleksandar Stanojević je uoči meča doputovao iz Brisela gde je sinoć uživo posmatrao duel između Šarlroa i Anderlehta. Ekipu crno-belih u Solunu je vodio njegov pomoćnik Vuk Rašović.

Ovo je bio poslednji pripremni meč kluba iz Humske uoči starta nove sezone u Superligi Srbije. Partizan će 14. avgusta u prvom kolu domaćeg šampionata dočekati ekipu Inđije, a očekuje ih i dvomeč sezone u poslednjem kolu kvalifikacija Lige šampiona protiv Anderlehta.

2024 © - Vesti online